Massage Studio Heemskerk

Shop


Madam Dum Netherland


Laat uw huid gezond stralen met het geheim van Madam Dum: Tan en voedings olie.  

Sinds ik in Nederland woon, heb ik mijn huidskleur leren waarderen en ben ik ook super blij met mijn gezonde bruine kleur. Omdat ik weet hoe dol Nederlanders zijn om bruin te worden heb ik Madam Dum met zorg geselecteerd en geïmporteerd uit Thailand. Deze producten helpen u om uw huid bruiner te laten worden op een natuurlijke manier. Maar u kunt ook Madam Dum Skin Nourishing oil gebruiken als een gewone body olie, om uw gezicht schoon te maken en als haarmasker. Dit is de eigenares en het gezicht van Madam Dum. 
Dagelijks gebruiken ze het product.


Madam Dum Sparkle Glow Nourishing oil, om een mooie glanzend bruine huid te krijgen zonder in de zon te liggen. Geselecteerd biologisch ingrediënt uit Thailand van Madum Dum Skin Nourishing oil. 


Prijs:

Madam Dum Skin nourishing oil 130 ml.                        € 27
Madam Dum Sparkle Glow Nourishing oil 100 ml.       € 32
(+verzendkosten)

U kunt de produkten bij Massage Studio Heemskerk zelf ophalen of bestellen en ik stuur het op (stuur dan een whatsapp of sms bericht naar 06-40739287). Betaling via Bankoverboeking, na ontvangst van het bedrag stuur ik het product direct naar u toe (na whatsapp of sms krijgt u mijn rekening nummer). 

Meer vragen? Bel of stuur mij een bericht.